Varmepumpernes funktion

Vi beskæftiger os med to forskellige slags varmepumper, luft til luft og luft til vand. De er begge miljøvenlige og du vil opleve store besparelser ved dem begge. Du kan læse mere om fordelene ved begge varmepumper nedenfor, samt den energibesparing du kan forvente. Alt i alt vil du opleve nedsat energiforbrug, store økonomiske besparelser og større miljøvenlighed. Sammen giver vi dit gamle oliefyr tæsk!

 

Mød en familie, der har fået luft til vand-varmepumpe

 

 

Luft til luft og luft til vand

De to forskellige typer varmepumper har forskellige formål og passer til forskellige typer husstande. Desuden er begge energi- og miljøvenlige, og du vil, uanset type, sparer penge på dit energiforbrug. Nedenfor kan du finde mere information om hver type varmepumpe, og du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere rådgivning. Læs mere om luft til luft ved at klikke på skyen, eller luft til vand, ved at klikke på dråben herunder.

Din besparelse ved udskiftning til varmepumpe

Der er store besparelser på begge typer varmepumper. I en normal bolig på 120m2 bliver det muligt at spare 64 % med en luft til vand varmepumpe. Det svarer til en besparelse på mere end 1000 kr. i måneden for en husstand i den størrelse. Med en luft til vand varmepumpe bliver det muligt at spare op til 50 %, hvis man skifter fra et traditionelt olie eller gasfyr. De to typer varmepumper fungerer i alle boliger, men vi udbyder to slags, da vi vil henvende os til alle typer husstande.

Spar penge i dag

Alle produkter hjælper dig til at spare penge i dag. Ring til os for at finde den bedste løsning for dig og din bolig. Så rådgiver vi dig ud fra dine behov og ønsker.

Vi hjælper dig med at vælge den rigtige løsning. Kontakt os for at finde din nye varmepumpe.