Varmepumpen som en komplet enhed

Denne type varmepumpe er en af de mest energibesparende produkter på markedet. Pumpen fungerer som en komplet enhed, der både opvarmer, men også affugter din bolig. Samtidig har den et indbygget rensefilter system, der sikrer, at luften i din bolig altid er ren og behagelig at opholde sig i. Den består både af en indvendig og udvendig del, hvor du opnår besparelser på din energiregning på op til 50 %. Du kan desuden få håndværkerfradrag ved installation af luft til luft varmepumpe.

Lavere varmeregning i stilfuldt design

Luft til luft varmepumpen har mange fordele. Det er en billig løsning, i forhold til det afkast det giver både dig og din husstand, hvis man skifter fra det traditionelle olie- eller gasfyr. Den er miljøvenlig og giver dig en besparelse på op til 50 %. Samtidig passer den ind i alle typer boliger, med dens stilfulde og rene design.

Luft til luft | HC Energy

Integreret Wi-Fi skaber muligheder

Vores luft til luft varmepumper er velegnede til flere typer boliger. Nogle af de modeller vi tilbyder har indbygget Wi-Fi modul som gør, at du bl.a. kan kan styre varmepumpen fra din telefon. Det betyder, at den kan opvarme fx dit sommerhus allerede inden du træder ind i det. Samtidig tilbyder den også en aircondition funktion som gør, at du har mulighed for at afkøle boligen.

Udbydere af luft til luft produkter:


Vi rådgiver dig til at vælge den rigtige løsning. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder.